1. en
  2. hu

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin, POR 2014-2020, axa prioritară 2: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii,prioritate de investiții, 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noiîntreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, 2.1.B – Incubatoare de afaceri, cod proiect SMIS 123278

 

Site web creat de Webcrane

IncubCenter | Copyright © 2023

   Strada Fabricii de Zahăr, Nr. 18 B,

       Târgu Mureș, Romania

Contact

În prezent, implicarea femeilor intr-o firmă de construcții este de natură administrativă, de la secretariat până la contabilitate. Însă trendurile din ultimii ani arată o migrare a femeilor de la arhitectură si design interior, în domeniul de amenajări interioare și chiar project management în cadrul lucrărilor complexe. 

Industria arată ca avem nevoie de mai multe femei în construcții pentru a reflecta societatea în care trăim, și este mai deschisă femeilor ca oricând totuși doar o zecime dintre angajații industriei sunt femei.

Femeile pot activa cu siguranță în construcții și pot face față provocărilor din oricare dintre segmentele acesteia. Succesul acestora de la femei specializate în diferite meserii, la femei manageri, la femei proprietari de afaceri, este mult îmbunătățit de resursele de educație continuă oferite de #IncubCenter și sprijinul.

Program Național 

Femeia în Construcții

Conceptul de bază al programului ” Femeia în construcții” este sprijinirea femeilor în participarea activă în industria construcțiilor prin formare, programe de mentorat, burse educaționale. 

Networking

Burse educaționale

Cursuri de formare profesională

Educație antreprenorială și management

Mentorat

2. Creșterea numărului de femei în industria construcțiilor

1. Rețea Națională de Femei Mentori în Construcții

Căutăm Mentorați

Căutăm Mentori

Obiective

Femei care doresc să se afirme în domeniul construcțiilor

Femei active în domeniul construcțiilor cu experiență de minim 5 ani în Management

Vreau să fiu mentorat

Vreau să fiu mentor

• Reconversie profesională în domeniul construcțiilor

• Life long learning

Evenimente naționale și regionale ale femeilor în construcții