FORMULAR DE CONTACT

  1. en
  2. hu
  1. en
  2. hu

Incubator sectorial de afaceri în domeniul construcțiilor

Construim viitorul împreună

Aplică aici

Aplică aici

STARTUP-URI INCUBATE

PARTENERII NOȘTRI

DESPRE NOI

UN MEDIU DE SUCCES 

Gogolák Hrubecz Zsolt și Gogolák Hrubecz Margit, sunt proprietarii unei afaceri de familie, Grupul MULTINVEST și creatorii INCUBCENTER. "Realizarea incubatorului de afaceri a fost un vis mai vechi, ne-am dorit întotdeauna să îi ajutăm pe alții într-un mod instituționalizat. Casa noastră de incubator este pentru toți tinerii antreprenori care vor să se dezvolte, găsim un loc pentru toată lumea, dar mai ales ne concentrăm pe digitalizarea, informatizarea și robotizarea sectorului construcțiilor, trecând dincolo de betonieră și lopată. Atmosfera clădirii este încântătoare: birouri open -space colorate, moderne, primitoare, tinerești și pline de tinerețe îi așteaptă pe candidați și toată tehnologia de ultimă generație de care un antreprenor ar putea avea nevoie astăzi. În plus, există o parcare subterană cu lifturi pentru mașini, un restaurant, o mulțime de spații comunitare interioare-exterioare și săli de conferințe de ultimă generație, toate pe 6 etaje și peste 5.000 de metri pătrați. Dacă un tânăr antreprenor nu vrea să întărească statisticile start-up-urilor eșuate, el sau ea își va găsi locul într-o rocă optimizată pentru creștere, unde există toate instrumentele necesare pentru a reuși."

MAI MULT DECÂT UN BIROU

BENEFICIILE NOASTRE

Mediul pe care l-am creat este conceput pentru toate tipurile de întâlniri și este locul în care o echipă poate fi inspirată, poate lucra în colaborare și poate face brainstorming.

Am proiectat spații de birouri moderne în diferite stiluri pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de dinamică de echipă.

Oferim multe tipuri de servicii complementare sub formă de consultații. Acoperim elemente de bază ale afacerii, cum ar fi marketingul, resursele umane, finanțele, managementul, crearea de rețele/comunitate și mentoratul.

Mediul de succes

Spații profesionale

Servicii complementare

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență care ajută companiile să se dezvolte, oferindu-le toate consultanțele necesare pentru a avansa pe piețele competitive.

Spiritul antreprenorial a fost întotdeauna în centrul a ceea ce suntem și a modului în care lucrăm. Pentru unii, este la fel de natural ca și respirația. Pentru alții, este nevoie de ani de muncă grea, educație și dezvoltare personală pentru a-l dezvolta.

Valorificarea spiritului antreprenorial

Profesioniști cu experiență

IncubCenter nu este doar o clădire de birouri, ci o comunitate. La Incubcenter, tinerii antreprenori nu numai că primesc sprijin, dar se inspiră de la mentori și unii de la alții. Alăturați-vă astăzi comunității noastre și începeți să vă construiți povestea de succes.

INCUBCENTER, primul incubator sectorial de afaceri în domeniul construcțiilor din România, este un proiect complex și ambițios, amplasat în Multinvest Business Hub (MBH), noul centru de afaceri din Tîrgu Mureș. Obiectivul principal al proiectului este de a oferi start-up-urilor și profesioniștilor din domeniul construcțiilor condiții și servicii de sprijin pentru a lansa, dezvolta și sprijini în continuare noile afaceri care intră pe piață prin incubare.

INTERESAT?

EȘTI

Dacă dorești să citești mai multe despre serviciile noastre de incubare și despre cum poți aplica, o găsești mai jos.

Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații.

Prenume
Adresa ta de e-mail
Numărul de telefon
Conținutul mesajului
Trimite
Trimite
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin, POR 2014-2020, axa prioritară 2: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii,prioritate de investiții, 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noiîntreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, 2.1.B – Incubatoare de afaceri, cod proiect SMIS 123278

 

Site web creat de Webcrane

IncubCenter | Copyright © 2023

   Strada Fabricii de Zahăr, Nr. 18 B,

       Târgu Mureș, Romania

Contact

INCUBARE

Servicii de post-incubare

Servicii de incubare

Servicii de pre-incubare

SERVICIILE OFERITE

Află mai multe

Află mai multe

Află mai multe

Află mai multe

Alături de sprijinul logistic necesar demarării activității, Incubatorul oferă un mediu prielnic dezvoltării afacerilor, prin facilitarea activităţilor de networking, a transferului de know-how şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate. Firmele incubate au ocazia de a participa la traininguri, seminarii şi conferinţe, de a primi asistență în realizarea strategiilor de afaceri, în scrierea de proiecte necesare atragerii de finanțare sau în alte domenii relevante. Toate acestea au rolul de a susţine dezvoltarea firmelor, astfel încât aceastea să poată ajunge la un nivel de stabilitate și autonomie care să le permită părăsirea Incubatorului și funcționarea pe cont propriu, cu șanse crescute de a face față mediului concurențial și de a supraviețui pe termen lung.

performante

FEEDBACK DIN PARTEA PARTICIPANȚILOR LA CURSUL DE ANTREPRENORIAT

spații

Urmărește activitatea noastră pe rețelele de socializare