1. ro
  2. en

Az anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió vagy Románia kormányának hivatalos álláspontját.

Fektessen a jövőjébe! Az Európai Regionális Fejlesztési Alap által a Regionális Operatív Program 2014-2020 keretében társfinanszírozott projekt.

 

Az Európai Unió által társfinanszírozott egyéb programokkal kapcsolatos részletes információkért kérjük, látogasson el a www.fonduri-ue.ro weboldalra.

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap által társfinanszírozott projekt, ROP 2014-2020, 2. prioritási tengely: A kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása, beruházási prioritás, 2.1 - A vállalkozói szellem előmozdítása, különösen az új ötletek gazdasági hasznosításának megkönnyítése és új vállalkozások létrehozásának ösztönzése révén, többek között üzleti inkubátorok révén, 2.1.B - Üzleti inkubátorok, projektkód SMIS 123278.

 

Webcrane által készített weboldal 

IncubCenter | Copyright © 2023

   Cukorgyár Utca, 18 B,

       Marosvásárhely, Romania

Kapcsolat

Jelenleg a nők részvétele egy építőipari vállalatnál adminisztratív jellegű, a titkárságitól a könyvelésig. Az utóbbi évek tendenciái azonban azt mutatják, hogy a nők az építészet és a belsőépítészet területéről a belsőépítészetre, sőt a komplex munkáknál a projektmenedzsmentre is átállnak. 

Az iparág azt mutatja, hogy több nőre van szükség az építőiparban, hogy tükrözze azt a társadalmat, amelyben élünk, és nyitottabb a nők felé, mint valaha, mégis az iparágban dolgozóknak csak egytizede nő.

A nők minden bizonnyal dolgozhatnak az építőiparban, és bármelyik szegmensében megfelelhetnek a kihívásoknak. Sikerüket a különböző szakmákra szakosodott nőktől kezdve a női vezetőkön át a női cégtulajdonosokig nagyban elősegítik a #IncubCenter által kínált továbbképzési források és a támogatás.

Nők az Építőiparban Nemzeti program

A "Nők az építőiparban" program alapkoncepciója, hogy képzéssel, mentorprogramokkal, oktatási ösztöndíjakkal támogassa a nők aktív részvételét az építőiparban.

Networking

Oktatási ösztöndíjak

Képzési tanfolyamok

Vállalkozói és menedzsmentoktatás

Mentorálás

2. A nők számának növelése az építőiparban

1. Építőipari Női Mentorok Nemzeti Hálózata

Mentoráltakat keresünk

Mentorokat keresünk

Célok

Nők, akik az építőiparban szeretnének elhelyezkedni

Az építőiparban dolgozó nők, akik legalább 5 éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Mentorált akarok lenni

Mentor akarok lenni

• Szakmai átképzés az építőiparban

• Life long learning

Országos és regionális rendezvények a nők az építőiparban